Thermal

Vom vorbi astăzi despre gama Thermal, singura gamă de tratament ce include apă termală fără SLES, SULFAȚI sau PARABENI, creată să acționeze într-o manieră specifică asupra anomaliilor, oferind beneficii cosmetice de cea mai înaltă calitate cu fiecare aplicare. Extrem de eficient, este ușor și rapid de folosit, lucrând în armonie cu fiziologia naturală a scalpului și părului.

Thermal reprezintă o simbioză perfectă între tehnologie și natură, energie uitată în stare pură, “capturată” să ofere sănătate și frumusețe.

Thermal reprezintă o cercetare și un studiu atent; creat în Italia, este rodul unui efort și a unei dedicații minuțioase. Este sinonim cu perfecționalismul, grija și eficacitatea.

ENERGIA APEI TERMALE

De la izvoarele Terme di Giunone (Caldiero, Verona) curg apele termale ce dau viaţă tratamentelor termale. Această apă bioactivă intensifică frumuseţea părului, în timp ce restaurează un nou echilibru fiziologic, asigurând sănătate şi vitalitate. Mulţumită sărurilor minerale, ionilor şi oligoelemetelor pe care le conţine, apa de la izvoarele Therme di Giunone:

– Hidratează, remineralizează şi restructurează părul;

– Are o acţiune calmantă, emolientă, anti-inflamatorie și hidratantă asupra pielii;

– Stimulează microcirculaţia, ajutând la înlăturarea toxinelor;

– Oferă energie întregii structuri capilare.

Este “echilibrată” în ceea ce priveşte pielea şi în special părul, menţine echilibrul fiziologic natural. Trebuie subliniat faptul că Apa de la izvoarele Terme di Giunone a fost atestată de Ministerul Italian al Sănătăţii ca fiind în special potrivită pentru tratamente împotriva problemelor de piele (ecseme, psoriazis şi diverse afecțiuni ale inflamărilor cutanate etc.)

PUTEREA NĂMOLULUI TERMAL

Aplicarea nămolului este cea mai bună metodă de a administra Apa Termală şi a optimiza efectele remineralizatoare şi de reconstrucţie la nivelul fibrei capilare. Stimulează eficient metabolismul celular şi activarea vasculară, impregnând părul de un sentiment de sănătate.

BENEFICIILE MASAJULUI VITAL

Acest ritual înviorător intensifică eficacitatea produsului Thermal. Se face înainte de tratament pentru a deschide canalele energetice şi pentru a elibera toxinele. Pregăteşte scalpul pentru asimilare maximă, în timp ce alină punctele de tensiune şi eliberează mintea, oferind o pauză de relaxare divină.

METODA

Părul frumos depinde de un scalp sănătos şi, mai presus de orice, o sănătate generală, “holistică” ce ţine de fiecare aspect al vieţii fiecăruia. Cu Thermal aveţi posibilitatea să trataţi anomaliile părului într-o manieră extrem de flexibilă, permiţând o personalizare completă, întrucât din ce în ce mai multe anomalii coexistă la aceeaşi persoană.

NOUA FORMULĂ

Toate produsele Thermal nu conţin SLES, Sulfaţi şi Parabeni (substanţe ce provoacă în timp intoleranță şi alergii). Noile formule sunt aşadar mult mai delicate şi respectă fiziologia naturală a scalpului şi a părului. Absenţa agenţilor spumanţi agresivi asigură o curăţare eficientă şi în profunzime cu o protecție totală a scalpului şi a părului. Concentraţia de substanţe active, extracte din plante şi uleiuri esenţiale au fost îmbunătățite şi consolidate pentru a avea rezultate vizibile chiar de la primele utilizări.

GAMA COMPLETĂ ŞI RITUALURILE

Thermal oferă siguranţă, eficacitate şi o utilizare extrem de uşoară pentru rezultate ce ţin în permanenţă pasul cu cerinţele clientului, cu suplimentul de frumuseţe şi sănătate. Din acest motiv, am îmbunătăţit fiecare proces cu ritualuri Holistice (din gr. “HOLOS”, ce înseamnă “împreună”) pentru aplicarea produselor noastre, având ca scop optimizarea rezultatelor, oferind dexteritate profesională şi abilități benefice special concepute să redea o stare de armonie şi echilibru, fără să se piardă totuşi din vedere rapiditatea şi comoditatea practică, necesare atât pentru stilist cât şi pentru client. Ritualurile Thermal oferă clientului momente de neuitat pline de energii pozitive și sănătate, ducând la rezultate ce se deosebesc printr-o putere ridicată.

Vom prezenta în articolele următoare despre fiecare tratament Thermal și despre numeroasele beneficii ale acestora.