Thermal Ritual Relaxare

TRATAMENTE SPA CONCEPUTE PENTRU A REECHILIBRA PH-UL PIELII: O ACȚIUNE IMPORTANTĂ CE PERMITE PIELII SĂ ÎȘI ÎNDEPLINEASCĂ ROLUL DE BARIERĂ ȘI RECEPTOR PENTRU TOATE INGREDIENTELE ESENȚIALE SĂNĂTĂȚII SCALPULUI ȘI A PĂRULUI.

EGALIZATOR DE PH

Tratamentul cu apă termală restaurează echilibrul de pH al scalpului şi îi reactivează sistemul natural de apărare. Ideal pentru calmarea mâncărimilor, inflamaţiilor şi roşeţii. Neutralizează problemele precum mătreaţă, exces de sebum şi hiperhidroză. Conţine Apă Termală şi extract de lavandă, muşeţel, urzică, coacăze negre, mesteacăn şi rozmarin pentru a calma fără a lăsa părul uleios. Poate fi folosit de asemenea şi pentru pielea feței şi corpului ca tonifiant răcoritor şi calmant.

ŞAMPON ANTI-STRES

Tratament termal specific pentru curăţarea şi hidratarea părului şi scalpului deteriorate, lăsându-l moale şi uşor de aranjat. Apa Termală din formulă, extractul de ceai verde şi o combinaţie sinergetică de Vitamine, (E-F-PP-B5) combinate cu absenţa agenţilor spumanţi agresivi asigură o curăţare eficientă, în profunzime, cu protejarea totală a scalpului.