Thermal Ritual Hydra

TRATAMENT SPA PENTRU HIDRATARE MAXIMĂ A PIELII ȘI A PĂRULUI. REZULTAT VIZIBIL IMEDIAT: SCALP HIDRATAT, OXIGENAT ȘI DESENSIBILIZAT; RĂDĂCINI LUMINOASE, FLEXIBILE, HIDRATATE ȘI UȘOR DE PIEPTĂNAT.

NĂMOL REVITALIZANT

Tratament termal pentru sănătatea scalpului și a părului uscat, tern și fragil. Conține apă termală, cu săruri minerale și resturi de elemente ce remineralizează și detoxifică structura părului și a scalpului în profunzime. 0% DEA, SLES, Sulfați, Parabeni, Ulei mineral, Parafină lichidă.

ŞAMPON SUPER-HIDRATANT

Tratament termal specific pentru curăţarea şi sănătatea părului uscat, tern şi fragil. Apa termală purificatoare în combinaţie cu un factor hidratant ce reproduce complexul NMF (Factorul de Hidratare Natural), rehidratează părul în profunzime, lăsându-l moale, strălucitor şi uşor de pieptănat. Absenţa agenţilor spumanţi agresivi asigură o curăţare eficientă, în profunzime, protejând scalpul.

LICHID DE HIDRATARE

Tratament termal pentru sănătatea scalpului şi a părului uscat, deshidratat şi deteriorat. Are o acţiune super hidratantă mulţumită apei termale din formula îmbogăţită cu Panthenol, Aloe Vera şi Vitaminele C şi E. Lasă părul moale, strălucitor şi uşor de periat, hrănindu-l în profunzime.