Educație

Dezvoltăm abilitățile tale.

În fiecare an, Emsibeth organizează peste 150 de seminarii stilistice și tehnice în Italia.

Hairstylistii noștri naționali și internaționali creează concepte de estetică și hairstyle la modă, inspirându-se din cele mai noi colecții ale marilor designeri internaționali. Modelarea părului este anticipată și interpretată, datorită colaborării excelente dintre stiliștii și tehnicienii specialiști în coloristică și colorimetrie.

Credem cu tărie în pregătirea profesională a hairstylistului.

Credem că sunt necesare abilități, dar și experiență, pentru a te distinge în piață, și că acestea necesită aprofundare și specializare.

Biroul nostru de instruire asistă clienții prin oferirea de workshopuri și seminarii diversificate, inclusiv de stil – Tunsoare/Culoare, Colecții de modă, Coafuri și Seminarii de wellness și de afaceri pentru salon.

Pe lângă specialiștii în hairstyling, noi punem la dispoziție și profesioniști capabili de a oferi „consiliere și formare specifică“ în cadrul salonului: Consultanți Coach Thermal, Color Coach și Business Coach, pentru a sprijini saloanele tuturor clienților noștri, în orice moment.

Emsibeth se află în căutarea constantă a talentelor: eficacitatea noastră constă în tehnologia capabilă să aducă un plus de valoare oricărei persoane.

Suna-ne
Contact