Despre Companie

Emsibeth Cosmetics Spa a fost fondată în Verona, Italia, la data de 25 octombrie 2001, pornind de la un grup de profesioniști în domeniul cosmeticii, cu o vastă experiență în zonele de tricologie și de styling, grup care a încercat să stabilească o abordare nouă și inovatoare în îngrijirea părului.

Pro Life Concept România, distribuitorul exclusiv al produselor Emsibeth Cosmetics Spa din Italia, se dedică țelului de a oferi un program plin de idei și propuneri de afaceri inovatoare pentru stiliștii care se axează pe calitate superioară. Cu Emsibeth Cosmetics, saloanele vor găsi ușor noi modalități de dezvoltare, de obținere a unei imagini mai bune, a vizibilității și a extinderii. Scopul nostru este de a oferi bunăstare prin propunerea de soluții inovatoare pentru păr.

Abordarea dinamică și inovatoare a companiei Emsibeth este orientată spre abordarea nevoilor pieței prin anticiparea celor mai recente tendințe în domeniu. Într-o piață din ce în ce mai activă, compania reprezintă un brand alternativ care poate deveni noul partener al salonului. Emsibeth Cosmetics oferă salonului tot ce are nevoie pentru a deveni mai profesionist, pentru a atrage mai mulți clienți și pentru a obține un succes mai mare:

  • Produse profesionale pentru păr calitate superioară și cu tehnologii inovatoare
  • Programe de management, marketing și suport publicitar
  • Programe de instruire tehnică și seminarii moderne

 

Pentru Emsibeth, înțelegerea nevoilor clienților săi este esențială, deoarece oferă soluții cu disponibilitate, dedicare, convingere, entuziasm, transparență și delicatețe. Obiectivele noastre sunt obiectivele dvs. și, printr-o strategie de marketing și decizii clare și coerente, vă vom ajuta să obțineți rezultate mai bune.

 

 

Suna-ne
Contact